Sam van Dalen

ALFA ROMEO SZ KOFFERTAS

250

,-

Originele Alfa Romeo SZ koffertas

Originele grote koffertas behorende bij de Alfa Romeo SZ Zagato 'il Mostro' uit 1991. Een prachtig item om uw SZ mee te completeren. Het leder is in mooie staat. In de achterzijde van de tas zitten twee hele kleine perfortaties door gebruik.

De SZ is één van onze favorieten. Over de Alfa Romeo SZ maakten wij deze video: https://www.samvandalen.com/video/monsterkoor

Toen ik de SZ uit deze video in de verkoop kreeg wilde ik er een clip over maken. Eentje die paste bij de tijd waaruit de auto kwam. We reden door Duitsland en ik vroeg aan Sanne of ze eens op wilde zoeken welke nummers er in 1991 in de top 10 stonden. Wat paste er nou echt bij die tijd?

Toen ze 'De liefde voor muziek' opnoemde van Raymond van het Groenwoud wist ik het meteen. 'Gisteren ging ik naar Italia!' OLÉ OLA. 'Nouja niet echt naar Italië maar naar een winkel in de polder en voor mij voelde het daar als Italia...'

Maar als we dat gaan zingen moet er gospel koor bij! Want dan wordt het echt!

Maar waar zetten we een heel gospel koor neer? Dat past niet bij ons in de winkel. En dat is qua licht ook niet mooi.

De volgende dag belde ik Schouwburg Het Park in Hoorn met de vraag of ik bij hen met een auto op het podium zou mogen.

'Ehh... ja, we weten eigenlijk niet of dat wel kan. We hebben het in ieder geval nog nooit gedaan...' Maar kan het podium het dragen? Vroeg ik. Ja natuurlijk! Er staan hier soms decorstukken die nog veel zwaarder zijn. Als je het komt proberen en hem er via het laad-dock op krijgt vinden wij het goed! Kijk... Daar kan je wat mee. Dus ik met de SZ op de oprijwagen naar Hoorn en hem via de oprijplanken over het laad-dock achter de coullisse gereden. Dat kon!

Toen moest ik nog een gospel koor hebben. Ik heb toen een gospel vereniging gebeld met de vraag of ze mee wilden doen. Dat wilden ze. Ik zou de kleding regelen en alles er omheen. Zo doe ik het altijd. Als mensen willen helpen met een video moet je zorgen dat de troep voor elkaar is. Dus ik huurde pakken, kappen, kleden, gewaden en kettingen met kruisen en zorgde dat de troep voor elkaar was.

De dag voor dat we het zouden filmen kreeg ik bericht van het gospel koor dat er toch meerdere mensen niet mee wilden doen. Ze wisten niet zo goed waarvoor het dan was en wat ze er van moesten vinden. Op de dag zelf haakte er nog een paar af, en s'middags kreeg ik een bericht dat er nog maar 3 of 4 waren die het wel wilden, maar dat die er nou ook niet bepaald zin in hadden om maar met z'n vieren te komen.

Soms gaat het zo.

Ik heb toen s'middag een oproep op Facebook gezet met de vraag wie van de Polderposse er s'avonds in een gospelkoor wilde spelen.

Binnen een uur had ik een lijst waarmee alle gehuurde pakken waren gevuld. In dit koor stonden klanten, oud klasgenoten, familie, mijn moeder, mijn schoonmoeder, één van mijn beste vrienden, mijn zwager (die lange van 2.10+), mijn zusje, mijn collega Joep, mijn oude buurmeisje, mijn vriend Bas, jongens die ik kende van de Havo en mensen die gewoon naar onze video's kijken. Sommige kwamen vanaf de andere kant van het land en hadden twee uur in de auto gezeten, één had zijn zoontje meegenomen ( dat jongetje staat links, de enige zonder zwarte broek), en één man die ook van ver kwam had er een hotel voor geboekt.

Die avond was magisch. Toen iedereen op het podium stond kwam de man van de techniek. Die had ik erbij gekregen van het Park, maar ik had nooit bedacht wat een mooie dingen die kon doen. Ik stond naast hem naast zijn instrumentarium toen hij vroeg: wat wil je allemaal? Wat wil ik allemaal? Ja wat wil je allemaal? Wil je rook? Hier! rook! Wil je een lampie? Hier! Lampie erop! Of een discobal naar beneden. Hier een extra spotje... daar een gordijn. En een beetje stoom!

Wat een feest...

Het Monsterkoor is een van mijn favoriete video's die ik heb gemaakt. Mijn vriend Marcel Swerissen aan het begin op de gitaar. Mijn vriend Koen die het filmt, onze chauffeur die de auto zegent en mijn vriendin Sanne die er aan het eind in wegrijdt. Soms komt het allemaal bij elkaar.

No items found.

Kopen?

Bel direct: 0226-741741

Openingstijden

maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

zaterdag

09:00 tot 17:00 uur

09:00 tot 17:00 uur

09:00 tot 17:00 uur

09:00 tot 17:00 uur

09:00 tot 17:00 uur

09:00 tot 17:00 uur

Formulier

Grazie mille,
We nemen contact op na de siesta!
Oops! Something went wrong while submitting the form.