Sam van Dalen

Sophia Limoncello

29

,-

Sohpia Limoncello. Italiaans uit Schagen.

Deze Limoncello geven wij vaak mee aan klanten als zij bij ons hun nieuwe auto op komen halen. En ik wil er wel iets over vertellen.

Deze Limoncello komt bij Roy vandaan. Roy uit Schagen. Zo rond 2010 was ik een jaar lang vrijgezel en woonde ik nog in Schagen. En als je als vrijgezel thuis komt is het altijd best stil. Je groet de kat, geeft hem een aai over zijn bol, doet wat voer in zijn bak en gaat dan voor één persoon koken. Daarna eet je dat in je eentje op en daarna ruim je in je eentje de rommel weer op die je in je eentje hebt gemaakt. Dat had ik na twee weken wel bekeken.

Na twee weken liep ik uit mijn werk restaurant Wonders binnen, ging aan de bar zitten, bestelde een kop thee en een daghap. Normaal eten met groenten, vitaminen en alles wat een autoverkoper nodig heeft. Dat ging een stuk beter. Een boek erbij, Tom achter de bar die je glas bijvult als het leeg is en om je heen gezelligheid. Na enkele dagen stond mijn thee al op de bar als ik binnenkwam en als ik een paar minuten zat stond mijn bord voor mijn neus en kwam Roy (de eigenaar) altijd een hand geven. Ik heb daar een jaar lang iedere dag gegeten en de tent van Roy voelt voor mij als thuis.

Roy heeft inmiddels het restaurant ernaast ook overgenomen en is daar Sophia begonnen. Een super Italiaans restaurant met een super kok en een hele goede kaart. En daar stoken Roy en de chef dus hun eigen Limoncello. Limoncello Sophia.

Omdat wij altijd een voorraad in huis hebben heb ik hem in de webshop gezet. We kunnen hem naar je toe sturen, voor jezelf of voor iemand als verrassing. Als je wilt doen we er zelfs een kaartje bij met een tekst. Je zal misschien iemand willen verrassen of iets goed te maken hebben. Of je bent een beetje boevig geweest. Of laks. Of je bent gewoon blij en je wilt dat met iemand delen.

Laat het maar weten en wij sturen hem op.

Kopen?

Neem contact met ons op: 0226-741741

Kopen
No items found.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Openingstijden

maandag

dinsdag

woensdag

donderdag

vrijdag

zaterdag

09:00 tot 17:00 uur

09:00 tot 17:00 uur

09:00 tot 17:00 uur

09:00 tot 17:00 uur

09:00 tot 17:00 uur

09:00 tot 13:00 uur

Formulier

Grazie mille,
We nemen contact op na de siesta!
Oops! Something went wrong while submitting the form.